Te

Forkjellige urteteer fra Maharishi Ayurveda

VATA TE er en fantastisk blanding av varmende og velsmakende krydder urter.

Den har en deilig duft og en fyldig og søt smak, selv om den ikke inneholder sukker. Den inneholder lakrisrot, ingefær, kanel og kardemomme. Det demper lett uro og gir deg god varme i hender og føtter. En utrolig god te som gjerne drikkes om kvelden etter en stressende dag. Den positive virkningen gjør den til en våre mest solgte produkter.

PITTA TE er en mild, rund, og virkningsfull te med duft av roser.

Urtene lakrisrot, ingefær, kanel, kardemomme og tørkede roseblader gir en herlig aroma. Urte blandingen gir en veldig avkjølende effekt, og kan nytes varm eller kald. Om du føler deg emosjonelt intens og frustrert har denne urte blandingen en beroligende virkning. Den er også for deg som er plaget med sure oppstøt.

KAPHA TE er en fyldig, kraftfull, varmende og stimulerende smaksbombe.

Urteblandingen består av ingefær, nellik, pepper, kardemomme, gurkemeie og safran. Er kjent for å være styrkende og oppkvikkende for fordøyelse, sirkulasjon og stoffskifte. Den er effektiv mot forkjølelsessymptomer, sår hals og er slimløsende når du er forkjølet.

GENTLE BREATH TE er en forfriskende, velsmakende naturlig urtete.

Teen inneholder basilikum, lakrisrot, peppermynte, kanel, nellik, iris rot og ajowan.
Gentle Breath te er bra mot lette astmatiske plager og forkjølelsessymptomer.

DIGEST PLUS TE er en skarp og stimulerende krydderte som øker forbrenningen.

Teen inneholder ingefær, fennikkel, svartpepper, kanel, kardemomme og nellik. Digest Plus te er bra ved før maten som appetittvekker og etter maten for å styrke forbrenningen. Den styrker fordøyelsen og motvirker oppblåsthet og luft i magen.

Abonner

Abonner på vårt e-post nyhetsbrev for å motta oppdateringer.

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen et svar