Maharishi Ayur-Ved Produkter AS får 11 nye produkter

Endelig er 11 nye produkter på vei. Vi har ventet lenge, men ca. 4 mai er vi klar for lansering. Vi har fått mange spørsmål om de nye produktene. Denne artikkelen tar kort for seg litt av hva de inneholder og hjelper for.

Nye produkter

 

Blissful Sleep

Blissful Sleep er et produkt som motvirker lett søvnbesvær og innsovningsvansker.  Brahmi eller Bacopa monnieri som er hovedingrediens i Blissful Sleep, er gunstig for hjerne og sentralnervesystem. Den virker lett beroligende og er gunstig hvis du har mye tanker som forstyrrer innsovningen. Produktet inneholder også perle som tradisjonelt er brukt for å roe ned mentalt.  Urtene Terminalia arjuna, Terminali chebula og sandeltre gjør at Blissful Sleep er effektiv mot søvnbesvær forårsaket av følelsesmessig stress og en overaktiv mage. I tillegg rapporterer brukere at produktet gir en dypere søvn slik at du føler deg mer uthvilt om morgenen.

Guggul XL

Guggul eller Commiphora mukul er hovedingrediensen i Guggul XL. Dette er sevjen fra en busk som vokser i India. Den har en godt dokumentert effekt mot lett forhøyet kolesterol og triglyseridverdier. I tillegg renser den kroppen for toksiner, spesielt fettvevet. Guggul har også vist seg å ha en god effekt mot kviser. Gurkemeie som også finnes i produktet øker denne effekten. Vi finner også hvitløk i Guggul XL. Dette øker effekten mot lett forhøyet kolesterol og gjør at blodsirkulasjonen blir bedre.

Golden Woman

Indisk asparges kalles Shatavari på sanskrit. Dette betyr 100 ektemenn. Indisk asparges er hovedurten i Golden Woman. Som navnet tyder på er den god for kvinnefysiologien og særlig underlivet der den motvirker tørrhet og andre plager som kan komme med overgangsalderen.  Vi finner videre Curcuma zedoaria, Hibiscus rosasinensis, konkylie skjell og Terminalia belerica i Golden Woman. Dette gir en bedret fordøyelse og et balansert hormonsystem. Urtesammensetningen i Golden Woman motvirker også hetetokter.

Prostate Balance

I Prostate Balance er hovedurtene guggul eller Commiphora mukul som den heter på latin, Bauhinia variegata og Hemidesmus indicus. Disse er gunstige for prostatakjertelen og motvirker hyppig vannlating om natten. Urtene i produktet motvirker også sur urin og er derfor god for hele urinveissystemet.

 

Allergard Tablett

Allergard motvirker lette allergiplager. Urter som indisk basilikum og gurkemeie motvirker lette reaksjoner på pollen, støv og husdyr. Triphala (Emblica officinalis, Terminalia chebula og Terminalia belerica) virker utrensende på toksiner i kroppen som er hovedårsaken til at immunsystemet reagerer på ufarlige substanser som pollen og støv. Trikatu (ingefær, svart pepper og lang pepper) styrker fordøyelsen og gir bedre opptak av de andre urtene i produktet.

Allergard Neseolje

Allergard neseolje er en olje basert på sesamolje med en rekke urter i. I allergisesongen tar man en til to dråper i hvert nesebor ved behov, spesiet når du er utendørs. Oljen legger seg som en beskyttende hinne i nesens slimhinner og hindrer at du reagerer på pollen og andre allergener. Av urter i Allerfri Neseolje kan nevnes indisk basilikum, sandeltre, lotus, kardemomme, Hemidesmus indicus og indisk asparges. Disse styrker slimhinnene i nesen og motvirker tette nesebor. I tillegg gir Bacopa monnieri bedre hukommelse og bedrer evnen til å tåle stress.

Uripro

Uripro er god for nyrene og motvirker lett blærekatarr. Nyresildre (Saxifraga granulata) er god for hele urinveissystemet.  Sphaeranthus indicus, hemidesmus indicus, gurkemeie øker immunforsvaret i urinveiene. Bygg gir en mindre sur urin. Uripro er god for hele urinveissystemet inkludert nyrer og urinblære.

 

Glucomap

Gymnema sylvestre, som er kjent for å ta vekk sukkersug, er hovedurten i Glucomap. Sammen med Pterocarpus marsupium og bukkehornsfrø har Gymnema sylvestre en balanserende effekt på blodsukkerbalanen.  Pterocarpus marsupium er også kjent for å være god for bukspyttkjertelen. Bitteragurk er mye brukt i India for å balansere blodsukkeret og shilajit eller mineralbek gir et ekstra energitilskudd.

 

Let´s Move Tablett

Let´s move tablett renser ut slaggstoffene som forårsaker ømme og stive ledd og muskler. Boswellia serrata er hovedurten i produktet og er en urt som har en godt dokumentert effekt mot ømme ledd.  Videre har vi inkludert guggul, hvitløk, sandeltre og Piper chaba som effektivt detoksifiserer ledd og muskler. Dette gjøre at Let´s Move Tablett tar seg av grunnlaget for stive ledd og muskler.

 

Peace of Mind

Hovedurten i Peace of Mind er Bacopa monnieri som virker lett beroligende. Lakrisrot, muskat, koral og perle er tradisjonelt blitt brukt for å skape mental ro. Produktet bedrer også konsentrasjon og hukommelse. God å bruke for studenter som skal opp til examen. I spesielt stressede tider i livet øker produktet din evne til å takle stress. Siden de fleste av oss er konstant bombadert med stress, er dette et produkt du kan ta over lang tid med god effekt.

Vital Strength

Mucana pruriens er hovedingrediensen i produktet. Dette er en urt som har en godt dokumentert evne til å bygge muskelmasse og gi styrke. I tillegg er det nok indisk asparges i produktet til at det har en positiv effekt på potens og sexlyst både hos kvinner og menn. Lotus, ingefær, lang pepper, svart pepper og aprikos gir Vital Strength en  styrkende effekt på fordøyelsen, noe som bedrer opptaket av urtene og fjerner toksiner fra kroppen. Meget effektivt produkt for å bygge muskler, øke potens og sexlyst og gi mer styrke og energi.

 

 

Disse produktene kan kjøpes eller bestilles i din lokale helsekostbutikk!

Hvis du ikke finner dem der kan du kontakte oss på telefon 55136900 eller på epost: post@ayurved.no

Tagger:,

Abonner

Abonner på vårt e-post nyhetsbrev for å motta oppdateringer.

Comments Closed

Kommentarer er stengt.