Morten fikk pusten igjen i skiløypene!

Morten Eide Pedersen, langrennsløper i 20-årene fra Lillehammer slet med lette astmatiske plager i langrennsløypene i flere år. Han måtte avbryte viktige konkurranseløp, fordi han rett og slett ikke fikk nok surstoff i lungene. For ham var det en skikkelig nedtur! Heldigvis, etter vel 2 år med plager fant han løsningen i den ayurvediske hostesaften RESPICLEAR i kombinasjon med urtepillene BRONCAIR.

 
 

Morten forteller:

-Jeg har gått på ski så lenge jeg kan huske, men i 14-årsalderen begynte jeg å slite med pusten. I en konkurranse vinteren 2001 fikk jeg problemer etter at jeg kom i mål. Det var spesielt kaldt den dagen og jeg husker at jeg strevde fælt. Jeg fikk rett og slett ikke nok surstoff! Kjempenedtur selvsagt!

Etter denne episoden startet plagene. I hele to år strevde jeg i skiløypen. Jeg mistet energien og pågangsmotet og de lette astmatiske plagene hemmet meg i idretten. Jeg fikk problemer med pusten når jeg presset meg og opplevde ofte problemer. Under konkurransene klarte jeg ikke å yte mitt beste. Sport er veldig viktig for meg!

Å ikke kunne prestere maksimalt var et stort problem. Heldigvis, etter 2 år med ubehag fant jeg løsningen. Min mor hadde sett en annonse i et ukeblad for den ayurvediske hostesaften RESPICLEAR og urtepillene BRONCAIR. De skulle styrke luftveiene og hjelpe mot lettere astmatiske plager. Hun foreslo at jeg skulle prøve disse naturproduktene.

Naturligvis var jeg litt skeptisk, men hvorfor ikke? Jeg hadde ingenting å tape, og andre behandlinger hadde jo ikke hjulpet! Dagen etter snakket jeg med en ayurvedisk terapeut som anbefalte at jeg skulle begynne med en kur den sommeren, før skisesongen startet, for å rense luftveiene og forberede systemet til vinterens strabaser.

Jeg tok BRONCAIR og RESPICLEAR regelmessig og begynte allerede da å føle bedring. Da de første løpene gikk av stabelen den vinteren var problemet rett og slett forsvunnet.

Jeg kunne nesten ikke tro det var sant! Jeg hadde ikke lenger de gamle, pusteproblemene i løypen under konkurranse! “Det var en utrolig lettelse for meg å slippe plagene!” forteller Morten Eide Pedersen som har hevdet seg meget godt i Norgescupen i langrenn denne sesongen.

 

Gå til din nærmeste helsekostbutikk for å kjøpe RespiClear og BroncAir. Du kan også spørre om å få gratisprøver på RespiClear.

Last ned en GRATIS e-bok om luftveisproblemer.

 

 

Abonner

Abonner på vårt e-post nyhetsbrev for å motta oppdateringer.

Comments Closed

Kommentarer er stengt.