Om oss

Maharishi Ayur-Ved Produkter AS – 20 års erfaring i Norge.

Vi er medlem av Bransjerådet for naturmidler. Selskapet har siden 1991 holdt foredrag, kurs og tilbudt konsultasjoner med ayurvediske leger. Våre produkter er blitt utviklet av et team av ayurvediske leger. Fra vår base i Bergen selger vi ayurvediske kvalitetsprodukter som RespiClear, BroncAir, Triphala Plus og Vata te til helsekostbutikker.

 

Ayurveda – Tradisjonelle helsesystemet i India.

Ayurveda har en vid kjennskap om hvordan man skal blande urter for å få en maksimal synergieffekt mellom urtene – forsterker hverandres virkning. Ayurveda er blitt anerkjent av WHO som ett eget helsesystem. India har flere tusen års erfaring med bruk av urter og urtebaserte produkter.

Produktene vi tilbyr er spesialtilpasset de skandinaviske forhold med røtter tilbake til de gamle ayurvediske skrifter (Charka´s Samhita, Sushruta Samhita, Vagbhata Samhita med flere).

 

Rene og trygge helseprodukter med virkningsgarantiMAP India

Fabrikken til Maharishi Ayurveda Products India (MAP India) er sertifisert av uavhengige byråer som Norsk Veritas for kvalitets standarder som ISO-9001, HACCP (Hazard Analysis and Critical ControlPoints), GMP (Good Manufacturing Practice) and GLP (Good Laborotory Practice) ISO/IECE 12025.1999.

MAP India har også egne helsefarmer i India der de dyrker økologiske urter.

 

Årets leverandør 2008 – Valgt av helsekostforretningene i Norge.

Sammen med Bliss Ayurveda ble vi kåret til årets leverandør i 2008.