Artikler

1. Ayurvediske løsninger på lette allergiplager

Lær hvordan du kan motvirke lette allergisymptomer. Endre på kostholdet og bruk gode urter for blant annet å styrke immunforsvaret, fordøyelsen og motstandskraften. Les også mer om lett pollenallergi i E-bok form.

2. Ayurvediske treningstips

Les mer om gode ayurvediske treningstips. Gjør treningen til noe morsomt, avslappende og givende. Finn ut hvordan du skal finne både hvilepulsen og makspulsen for å kunne gjøre treningen mer effektiv. Ved å puste riktig kan du gjøre kroppen din klar for nye aktiviteter uten at den vil føle seg unødvendig anstrengt.

3. Gode råd til å motvirke og behandle forkjølelse, hoste og sår hals

Her vil du finne 7 ayurvediske råd for å gjøre kroppen motstandsdyktig mot lette forkjølelsessymptomer. Du vil kunne finne gode måter for å lindre tett nese, vondt i halsen og/eller hoste. Finn ut hvilke urter som motvirker og lindrer lette forkjølelsessymptomer.

4. Hindre sure oppstøt ved å forsterke fordøyelsen din!

Det er vanligst å tro at sure oppstøt kommer av for mye magesyre, men i de fleste tilfeller er det grunnet for lite magesyre. Vanlige medisiner som lindrer halsbrann og sure oppstøt har en nøytraliserende effekt på magesyre, og kan derfor forårsake for lite magesyre. Styrk fordøyelsen din, balanser magesyren og benytt deg av gode urteblandinger for å motvirke sure oppstøt effektivt.

5. Hva gjør leveren din for deg?

Leveren er kroppens viktigste filterorgan. Hvis du sørger for en grundig rens av leveren vil den kunne gjøre jobben sin skikkelig og du vil slippe mange unødvendige plager. Plager som har med huden å gjøre er ofte grunnet en svekket leverfunksjon. Nederst i artikkelen vil du få tilgang til 2 e-bøker. I disse e-bøkene får du vite mer om en ayurvedisk Detox og den gode urteblandingen Triphala Plus.

6. Hva kan gjøres mot bakrus?

Her kan du lese mer om dagen derpå tips fra Ayurveda. Der er funnet urter som kan hjelpe mot symptomer som er vanlig når du er i bakrus. Finn ut hvilke urter dette er og hvorfor de fungerer så godt. Lær mer om hvorfor bakrus oppstår, og hva du kan gjøre for å motvirke det.

7. Hvorfor bør jeg ta en detox kur?

I denne artikkelen vil du finne 5 gode grunner til hvorfor en regelmessige detox-kur vil gjøre deg godt. Preparater som kan hjelpe deg når du ønsker å ta en detox-kur og 2 gode e-bøker er lett tilgjengelig her.

8. Kan for lite magesyre være grunnen til sure oppstøt?

Grunnen til sure oppstøt er enten for mye magesyre eller for lite magesyre. Her får du tips for hvordan du kan forebygge en sur mage.

9. Kviser og uren hud

Lær mer om hvorfor kviser oppstår og hva du kan gjøre med det. Her vil du finne hjelp mot kviser og uren hud.

10. Opplev en regelmessig og problemfri menstruasjon uten PMS-symptomer

Blir du plaget av PMS-stymptomer? Premenstruelle spenninger er ikke behagelig på noen måter. Lær hvordan du kan motvirke en problematisk menstruasjon.

11. Øk motstanden din mot forkjølelse – Følg rådene til Maharishi Ayurveda

Finn ut grunnen til din forkjølelse og få gode råd mot det. Ved å endre livsstilen litt og forbedre fordøyelsen vil du kunne motvirke forkjølelse.